A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Популярний сервіс - Електронний кабінет

Дата: 29.11.2022 16:00
Кількість переглядів: 67

 

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що найбільш популярним сервісом ДПС у платників податків є Електронний кабінет, який є захищеним, персоналізованим та надійним для користувача.

 

Платники податків мають можливість отримувати інформацію про джерело отриманих доходів та утриманих податків, надсилати податкову звітність, переглядати вхідні та вихідні документи, подавати заяви та запити на інформацію, отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, листуватися з органами ДПС, мати доступ до усіх сервісів  інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» (cabinet.tax.gov.ua)

 

В умовах сьогодення ця  тема  набуває найбільшої  актуальності, оскільки дає можливість спілкування з податковою   в онлайн режимі без її відвідування. Тобто, за допомогою Електронного кабінету платник податків має змогу підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, переглядати дані картки особового рахунка про стан розрахунків з бюджетом (нараховано, сплачено, переплати податковий борг, штрафні (фінансові ), пеня, формувати та заповнювати платіжні документи щодо сплати податків, зборів та інших платежів до бюджету, здійснювати сплату податків, зборів та інших платежів до бюджету за допомогою банківських систем, здійснювати офіційне листування з органами ДПС України з питань оподаткування, отримувати консультаційні послуги.

 

Для роботи в електронному сервісі платнику достатньо  лише мати кваліфікований електронний підпис, який можна отримати у будь-якого надавача електронних довірчих послуг.

 

Податківці наголошують, що безкоштовним сервісом  ДПС Електронний кабінет, який працює в режимі реального часу, можна скористатися цілодобово.

 

В приміщені ЦОП Млинівської ДПІ працівниками ЦОП надаються консультації та практична допомога в користуванні «Електронним кабінетом платника». 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь