A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Матеріали засідання №3 методичного об`єднання вчителів 1,2 класів

Дата: 06.01.2022 13:06
Кількість переглядів: 184

Огляд методичної та педагогічної літератури з теми «Шляхи, форми та методи удосконалення

 навчального процесу»

           Підготувала Верига Є.І.

вчитель початкових класів

Борбинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Фото без опису

Сила слова : казки та оповідання : 100-річчю В.О.Сухомлинського присвячується. НУШ

 

Каніщенко Антоніна Пантелеймонівна

У посібнику подано добірку конспектів уроків милування і творчості в природі, розроблених за методикою В.О. Сухомлинського, зміст яких відповідає чинній навчальній програмі для початкових класів. Запропоновано тестові завдання для перевірки аудіативних умінь, укладені за творами Сухомлинського. Для вчителів початкових класів, вихователів груп продовженого дня та студентів.

Фото без опису Книга «Читання без нудьги» — це методичний посібник, спеціально розроблений для вчителів та батьків відповідно до вимог типових освітніх програм та Державного стандарту початкової освіти. Він націлений на інтелектуальний розвиток дитини, пробудження інтересу до читання та вироблення вміння користуватися різними джерелами інформації для розв’язування пізнавальних завдань, формування читацької компетентності.

Фото без опису Мета даного посібника — допомогти вчителям в організації нетрадиційних виховних заходів, зробити змістовним та цікавим відпочинок школярів. Добірка сценаріїв відрізняється тематичною різноманітністю та доступністю у практичній реалізації. Видання містить розробки заходів на теми громадянсько-патріотичного, національного, правового, родинного, морального, інтелектуального, духовно-культурного, естетичного виховання. Збірник рекомендовано педагогічним працівникам молодшої школи загальноосвітніх закладів освіти.

Фото без опису 

Щоб вчитися було цікаво. Уроки милування і творчості в природі (за методикою В.О.Сухомлинського) та тестові завдання.1-4 кл.: посібник для вчителя.НУШ

 

Павленко Людмила Петрівна

 

Гладких-Буригіна Ярослава Олександрівна

У посібнику подано тестові завдання, зміст яких відповідає Державному стандарту початкової освіти та типовим освітнім програмам МОН України.

За допомогою цих завдань учні зможуть оперативно повторити і закріпити вивчений матеріал. До кожного завдання запропоновано кілька варіантів відповідей (більшість — у малюнках), з-поміж яких треба обрати правильний і обвести кружечком літеру, якою він позначений.
Для учнів 1-го класу та вчителів.


Фото без опису 

Від щирого серця, зі щедрих долонь. Нестандартні уроки в початкових класах : посібник для вчителя / Т.О. Петрів, Н.І. Крива. — Тернопіль : Навчальна книга — Богдан, 2016. — 232 с.

У посібнику запропоновано конспекти нестандартних уроків у початкових класах із досвіду роботи вчителів Богданівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Підволочиського району Тернопільської області. Подано конспекти уроків 1-4 класів з різних дисциплін (природознавства, української мови, літературного читання, математики, основ здоров’я та ін.) та різних типів: урок-мандрівка, урок-звіт, урок-телепередача, інтегрований урок. Для вчителів початкових класів і студентів педагогічних спеціальностей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь