A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

«Організація системи роздільного збору та вторинної переробки ТПВ в селі Острожець та селі Залав'я Острожецької ОТГ Млинівського району»

Дата: 24.07.2017 16:09
Кількість переглядів: 1703

П Р О Е К Т

1. Анотація проекту

Назва проекту

«Організація системи роздільного збору та вторинної переробки ТПВ в селі Острожець та селі Залав'я Острожецької ОТГ Млинівського району»

Актуальність проекту

З прийняттям Закону України "Про відходи", що вступив в силу з 1 січня 2018 року, вся  Україна зобов’язалася сортувати все сміття за видами матеріалів, а також розділяти його на придатне для повторного використання, а вся відповідальність за поводження з ТПВ на території громади, згідно цього Закону, лежить на плечах органу місцевого самоврядування.

На цей час жителі 14 населених пунктів Острожецької ОТГ збирають, зберігають та відвозять тверді побутові відходи самостійно, що часто призводить до виникнення стихійних сміттєзвалищ та хаотичності розміщення ТПВ на сільських сміттєзвалищах, що в свою чергу призводить до збільшення площ забруднених сміттєзвалищами. Варто зазначити, що сільське населення спалює велику частину відходів, цим самим забруднює навколишнє середовище в якому проживає.

В 2017 році Острожецькою сільською радою був зроблений перший крок для організації чіткої системи поводження з ТПВ, придбано сміттєвоз «ВЛІВ СУПЕР МІНІ Б 9-8 GZ 33098» зі зйомним грейферним захватом для обслуговування 2077 дворів в 14 населених пунктах Острожецької ОТГ.

Враховуючи обмеженість бюджету на придбання сміттєвих баків та облаштування майданчиків перша частина організації роздільного збору сміття впроваджуватиметься в селах Острожець та Залав'я, оскільки в них проживає 50 % населення громади, більшість вулиць мають тверде покриття та освітлення.

 Реалізований проект забезпечить надання населенню та іншим групам споживачів належної якості житлово-комунальних послуг в частині збору, складування та вивезення твердих побутових відходів, що сприятиме належному санітарному стану в населених пунктах громади, створить умови щодо захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, буде сприяти більшому озелененню територій, покращенню їх естетичного вигляду, зменшенню стихійних сміттєзвалищ, покращить культуру громад з поводженням з відходами.

Перелік заходів проекту:

  • створення робочої групи з організації системи роздільного збору та вторинної переробки ТПВ на території сіл Острожець та Залав'я Острожецької ОТГ;
  • проведення навчальних тренінгів на тему роздільного збору для робочої групи, депутатів, членів виконавчого комітету, керівників навчальних закладів Острожецької сільської ради експертами громадської організації «Екоклуб»;
  • проведення виховних годин та  уроків  в навчальних закладах громади та конкурсу на кращий малюнок на відповідну тематику;
  • проведення екологічної акції по прибирання парку в селі Острожець з практичним розділенням відходів із залученням жителів, громадських активістів, школярів, працівників апарату сільської ради, працівників КП «Господар»;
  • розроблення графічної схеми cанітарного очищення населених пунктів Острожець та Залав'я та визначення раціональних, максимально доступних місць для встановлення сміттєвих баків контейнерів для роздільного збору побутових відходів;
  • громадське обговорення схеми очищення на місцях, відповідно до депутатських округів сільської ради;
  • придбання 32 сміттєвих баків, 14 контейнерів для роздільного збору ТПВ та пресувального станка за допомогою системи електронних закупівель;
  • облаштування 16 місць для встановлення сміттєвих баків (бетонування площадок, монтаж захисного огородження з металопрофілю, наклеювання інформаційних плакатів на тематику сортування ТПВ);
  • розрахунок вартості тарифів на вивезення сміття та укладання договорів з жителями та підприємствами;
  • висвітлення ходу реалізації проекту у засобах масової інформації та в інший спосіб.

 

Результати проекту:

  • у результаті виконання проекту в 2 селах Острожецької ОТГ буде впроваджена система роздільного збору твердих побутових відходів;
  • буде облаштовано 16 площадок для збирання ТПВ, придбано 47 контейнерів та  пресувальна техніка;

- зміниться відношення громадян в поводженні з відходами, покращиться санітарний стан в населених пунктах;

- зменшиться кількість твердих побутових відходів, що вивозяться на полігон для утилізації;

 - відходи, що підлягають вторинній переробці, такі як папір, пластик, скло і т.д. будуть реалізовані на договірних умовах для прискорення окупності витрат проекту;

-даний проект буде сприяти формуванню у мешканців свідомості, що відходи можна використовувати з користю, а також покращити екологічний стан об’єднаної територіальної громади;

- в комунальному підприємстві «Господар» створиться додатково 1 робоче місце. Новоприйнятий працівник виконуватиме функції водія сміттєвоза, доглядатиме за станом площадок для збору ТПВ, та пресуватиме роздільно зібрані відходи. Допомагатиме новоприйнятому працівникові, ще один робітник із існуючого штату комунального підприємства, за додаткову оплату.

Обсяг коштів та джерела фінансування проекту

Для впровадження даного проекту, згідно попередніх розрахунків необхідно 363900,00  тис.грн.

Очікуваний обсяг фінансування з обласного бюджету – 200,000 тис.грн., 143,900 тис.грн. з місцевого бюджету та 20,000 тис.грн. внесок організації партнера.

Організації-партнери, співвиконавці проекту

Для реалізації даного проекту планується залучення 2 організацій-партнерів, а саме:

  • ГО «Екоклуб» та ТОВ «Сімпленерджі».

 

  1. Детальний опис проекту

 

  1. Опис проблеми, на розв'язання якої спрямовано проект
  2. Стисла інформація про адміністративно-територіальну одиницю (в т.ч. кількість населення) та опис існуючих потреб і проблем в селі, селищі, місті, районі.

Відповідно до Закону України «Про добровільне об'єднання територіальних громад» №157-VIII від 05.02.2015 року та рішення п'ятої сесії VII скликання Острожецької сільської ради №133-5/2016  від 08 серпня 2016 року «Про добровільне об'єднання територіальних громад» створено Острожецьку ОТГ, а 18 грудня 2016 року були проведені перші вибори на яких обрали голову громади.

Острожецька об’єднана територіальна громада складається з колишніх Малинської, Новосілківської, Певжівської, П'яннєвської, Уїздецької та Острожецької сільських рад.

Загальна площа громади становить 139125,1 тис.м2, на якій проживає 6498 осіб.

На території громади функціонує 5 загальноосвітніх навчальних закладів, 2 дошкільних навчальних закладів, 6 будинків культури, фізкультурно-спортивний комплекс «Горизонт» та місцева пожежна охорона.

Головними потребами місцевого населення є отримання якісних соціальних, освітніх, медичних та адміністративних послуг.

До найголовніших проблем в об’єднаній громаді варто віднести неправильне поводження з твердими побутовими відходами. Вона полягає в тому, що через неорганізований збір сміття утворюються стихійні сміттєзвалища, збільшуються площі існуючих сміттєзвалищ. Велика частина відходів місцевим населенням спалюється, тим самим погіршується екологічна ситуація в населених пунктах громади.

На території Острожецької об’єнаної територіальної громади не облаштовано місце складування відходів, що призводить до перетворення лісових масивів, узбіч доріг, ярів у несанкціоновані сміттєзвалища, які своєю присутністю створюють екологічну катастрофу в природному середовищі.

У кожному людському помешканні утворюється величезна кількість непотрібних матеріалів та виробів. Довкола нас завжди присутні папірці, обгортки з пластику, скло, целофан тощо. Із зростанням добробуту зростає купівельна спроможність населення, і відповідно, збільшується кількість відходів, що призводить до появи стихійних звалищ і полігонів для їх утилізації. Результатом є надзвичайне засмічення довкілля та забруднення навколишнього середовища.

У зв’язку з тим, що населення не має індивідуальних контейнерів для вивозу тпв, мешканці села здійснюють збір відходів у мішки і самостійно відвозять їх на сміттєзвалища або спалюють.

Для зміни нинішньої ситуації необхідно докорінно змінити свідомість громадян по відношенню до поводження з побутовими відходами, зокрема, вести боротьбу з несанкціонованими звалищами, захаращенням лісосмуг впроваджуючи систему збору в контейнери в спеціально облаштованих місцях.

Ця система ґрунтується на роздільному збиранні побутових відходів і дозволить кожному в зручний для нього час виносити сміття, і, не чекаючи приїзду сміттєвоза, вирішувати багато проблем у домашньому побуті, що дозволить позбутися лишків у домівках, а також у дворах приватного сектору, квартирах, на вулицях і в лісосмугах сіл і прилеглих до них територій.

Головною метою даного проекту є організації системи централізованого збору твердих побутових відходів безпосередньо з джерел їх виникнення, за допомогою спеціально облаштованих майданчиків з контейнерами, з подальшою вторинною переробкою відсортовиних та утилізацією, докорінна зміна у свідомості людей, щодо поводження з ТПВ.

В 2017 році за кошти інфраструктурної субвенції, що надається об’єднаним громадам на розвиток, Острожецькою сільської радою придбано спеціалізований автомобіль сміттєвоз, вартістю 1290,000 тис.грн. Перевагою цього сміттєвоза є спеціальний грейферний захват, що надає йому змогу збирати сміття не тільки з контейнерів, а також і те що на землі, тим самим ліквідовувати стихійні сміттєзвалища.

Придбання даної техніки, можна назвати першим етапом по впровадженню заходів із правильним поводженням з ТПВ.

Реалізація цього проекту стане другим етапом.

Відповідальними виконавцями, за реалізацію проекту виступатимуть Острожецька сільська рада та місцеве комунальне підприємство «Господар».

Він реалізовуватиметься в селах Острожець та Залав'я, оскільки більшість вулиць мають тверде покриття та освітлення, також в даних селах проживає 50% населення громади.

Проектом передбачено облаштувати 16 площадок для збору ТПВ, 9 з яких відкритого та  7 закритого типу. Площадки будуть розміщені в місцях з твердим покриттям та наявним зовнішнім освітленням. Кількість контейнерів на місці збору ТПВ визначатиметься від кількості жителів, що проживають на відповідних вулицях.

Для організації роботи по збору та реалізації ТПВ комунальному підприємству Острожецької сільської ради буде надано в оренду новий спеціалізований автомобіль сміттєвоз та пресувальне обладнання для вторинної переробки.

Після отримання необхідної техніки та облаштування майданчиків для збору відходів комунальне підприємство проведе розрахунки та буде встановлено тариф для жителів і підприємців по збору ТПВ, після чого можна укладати договори на виконання даної послуги.

Комунальне підприємство сільської ради отримає додатковий дохід від продажу переробленого сміття та від надання послуг  централізованому збіру, а також створить додатково одне робоче місце.

В разі реалізації даного проекту, сусідня Ярославицька ОТГ готова заключити договір з КП «Господар» на надання послуг по роздільному збору сміття на своїй території.

Реалізація проекту відповідає інтересам і потребам громади, дасть змогу удосконалити систему видалення та збору твердих побутових відходів роздільним методом, що значною мірою покращить благоустрій села, екологічний стан довкілля, підвищить громадську свідомість його мешканців.

  • Опис цільової групи, на які спрямовані результати проекту.

Цільова група на на які спрямовані результати проекту формується з осіб, що проживають на території сіл Острожець та Залав'я, що становить 3900 осіб.

  • Відповідність діяльності за проектом тематичному напрямку Конкурсу в цьому

Реалізація проекту дасть змогу створити 1 нове робоче місце в КП «Господар» Острожецької сільської ради та можливість заробляти додаткові кошти при наданні послуг з централізованого збору ТПВ, а також від реалізації вторинно- перероблених ТПВ. З'явиться можливість заробляти додаткові кошти надаючи послуги по збору сміття в сусідній Ярославицькій ОТГ, згідно попередніх домовленостей.

  • Яким чином даний  проект сприяє досягненню завдань Стратегії розвитку Рівненської області на період до 2020 року та Плану заходів з реалізації Стратегії? Яким чином даний проект забезпечує реалізацію стратегічних пріоритетів розвитку вашої територіальної громади?

Даний проект відповідає стратегічній цілі 2 «Розвиток людського капіталу», операційній цілі 2.2. «Підвищення обізнаності та соціальної активності мешканців»,  завданню 2.2.2. «Формування екологічної культури населення» Стратегії розвитку Рівненської області на період до 2020 року (схвалена розп. голови Рівненської ОДА №612 від 28.11.2014, затверджена рішенням Рівненської облради №1374 від 18.12.2014).

Реалізований проект дасть можливість реалізувати одні із основних стратегічних пріоритетів розвитку Острожецької громади,а саме:

- покращити екологічну ситуацію на території об'єднаної територіальної громади;

- створити додаткові робочі місця.

 

  1. Мета проекту

Мета проекту полягає в організації системи роздільного збору твердих побутових відходів безпосередньо з джерел їх виникнення, за допомогою спеціально облаштованих майданчиків з контейнерами, з подальшою вторинною переробкою відсортовиних та утилізацією, докорінна зміна у свідомості людей, щодо поводження з ТПВ.

 

  1. Завдання проекту
  • залучення громадськості до реалізації проекту;
  • формування у громадськості бережного ставлення до навколишнього середовища,;
  • облаштування майданчиків для розміщення євроконтейнерів для роздільного збору твердих побутових відходів;
  • укладання договорів з жителями сіл, підприємствами та установами на централізований збір ТПВ;
  • пресування відсортованих ТПВ та їх реалізація;
  • поширення досвіду на cусідні ОТГ з метою недопущення забруднення околиць міста, парків, лісопосадок;

 

  1. Заходи проекту
  • створення робочої групи з організації системи роздільного збору та вторинної переробки ТПВ на території сіл Острожець та Залав'я Острожецької ОТГ;
  • проведення навчальних тренінгів на тему роздільного збору для робочої групи, депутатів, членів виконавчого комітету, керівників навчальних закладів Острожецької сільської ради експертами громадської організації «Екоклуб»;
  • проведення виховних годин та  уроків  в навчальних закладах громади та конкурсу на кращий малюнок на відповідну тематику;
  • проведення екологічної акції по прибирання парку в селі Острожець з практичним розділенням відходів із залученням жителів, громадських активістів, школярів, працівників апарату сільської ради, працівників КП «Господар»;
  • розроблення графічної схеми cанітарного очищення населених пунктів Острожець та Залав'я та визначення раціональних, максимально доступних місць для встановлення сміттєвих баків контейнерів для роздільного збору побутових відходів;
  • громадське обговорення схеми очищення на місцях, відповідно до депутатських округів сільської ради;
  • придбання 32 сміттєвих баків, 14 контейнерів для роздільного збору ТПВ та пресувального станка за допомогою системи електронних закупівель;
  • облаштування 16 місць для встановлення сміттєвих баків (бетонування площадок, монтаж захисного огородження з металопрофілю, наклеювання інформаційних плакатів на тематику сортування ТПВ;
  • розрахунок вартості тарифів на вивезення сміття та укладання договорів з жителями та підприємствами;
  • висвітлення ходу реалізації проекту у засобах масової інформації та в інший спосіб.

 

  1. Тривалість і план реалізації заходів проекту.

Спираючись на досвід у реалізації схожих проектів, проведенні попередніх розрахунків та консультацій з спеціалістами у даній галузі прийнято, що тривалість проекту складатиме 3 місяці.

Тривалість

заходу

Назва заходу

Місце проведення (село, селище, місто)

Організація-виконавець

Місяць 1

Створення робочої групи з організації системи роздільного збору та вторинної переробки ТПВ на території сіл Острожець та Залав'я Острожецької ОТГ;

село Острожець та село Залав'я

Острожецька сільська рада

Проведення навчальних тренінгів на тему роздільного збору для робочої групи, депутатів, членів виконавчого комітету, керівників навчальних закладів Острожецької сільської ради експертами громадської організації «Екоклуб»;

село Острожець та село Залав'я

Острожецька сільська рада, ГО «Екоклуб»

Проведення виховних годин та  уроків  в навчальних закладах громади та конкурсу на кращий малюнок на відповідну тематику;

село Острожець та село Залав'я

Навчальні заклади Острожецької сільської ради

Проведення екологічної акції по прибирання парку в селі Острожець з практичним розділенням відходів із залученням жителів, громадських активістів, школярів, працівників апарату сільської ради, працівників КП «Господар»;

село Острожець та село Залав'я

Острожецька сільська рада, КП «Господар»

Розроблення графічної схеми cанітарного очищення населених пунктів Острожець та Залав'я та визначення раціональних, максимально доступних місць для встановлення сміттєвих баків контейнерів для роздільного збору побутових відходів;

село Острожець та село Залав'я

Острожецька сільська рада, ГО «Екоклуб», КП «Господар»

Місяць 2

Громадське обговорення схеми очищення на місцях, відповідно до депутатських округів сільської ради;

село Острожець та село Залав'я

Острожецька сільська рада, КП «Господар»

Придбання 32 сміттєвих баків, 14 контейнерів для роздільного збору ТПВ та пресувального станка за допомогою системи електронних закупівель;

село Острожець та село Залав'я

Острожецька сільська рада

Місяць 3

Облаштування 16 місць для встановлення сміттєвих баків (бетонування площадок, монтаж захисного огородження з металопрофілю, наклеювання інформаційних плакатів на тематику сортування ТПВ);

село Острожець та село Залав'я

Острожецька сільська рада, КП «Господар»

Розрахунок вартості тарифів на вивезення сміття та укладання договорів з жителями та підприємствами;

село Острожець та село Залав'я

КП «Господар»

Висвітлення ходу реалізації проекту у засобах масової інформації та в інший спосіб.

село Острожець та село Залав'я, смт Млинів, м. Рівне

Острожецька сільська рада, ГО «Екоклуб»

 

  1. Яким чином проект буде базуватися на попередніх досягненнях?

Полягає в тому, що Острожецькою сільською радою в 2017 році за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад придбано спеціалізований автомобіль сміттєвоз «ВЛІВ СУПЕР МІНІ Б 9-8 GZ 33098», вартістю 1290,000 тис.грн.

Цей сміттєвоз, що обладнаний спеціальним грейферним захватом, зможе збирати ТПВ з контейнерів всіх типів в селі Острожець та селі Залав'я, а також ліквідовувати стихійні сміттєзвалища на території ще 12 населених пунктів Острожецької об’єднаної територіальної громади.

  1. Інноваційний підхід до вирішення проблеми та інноваційний потенціал проекту

Вбачається новація в тому, що сортування відходів буде проводитися цивілізовано, на первинній стадії їх збору роздільним методом у спеціальні контейнери з послідуючим пресуванням  вторинної сировини та подальшою їх реалізацією.

  1. Розподіл функцій організацій-партнерів.

Для реалізації даного проекту планується залучення  ГО «Екоклуб» з м. Рівне, та ТОВ «Сімпленерджі», що зареєстроване в селі Острожець.

ГО «Екоклуб» надаватиме консультативно-інформаційну допомогу при проведені семінарів та тренінгів для робочої групи, сільських депутатів, керівників комунальних установ, громадських активістів, щодо впровадження роздільного збору сміття.

ТОВ «Сімпленерджі» гарантує надати фінансову допомогу для придбання спеціального обладнання для пресування відсортованих ТПВ.

  1. Очікувані результати проекту.
  • Короткотривалі результати проекту:
  • буде облаштовано 16 майданчиків по збору твердих побутових відходів для населення та підприємств, організацій, установ, підприємців, 7 з яких будуть обладнані контейнерами для роздільного збору;
  • з'являться додатково 1 робоче місце в комунальному підприємстві, збільшиться дохід від надавання послуг, та реалізації вторинно перерроблених ТПВ;
  • ліквідуються несанкціоновані сміттєзвалища на території громади.
  • Довготривалі результати проекту:
  • формування у мешканців об’єднаної територіальної громади дбайливого ставлення до екологічного стану довкілля та раціонального поводження з твердими побутовими відходами;
  • громадський контроль за іншими жителями громади стосовно поводження зі сміттям;
  • виховання у підростаючого покоління свідомості збереження природних ресурсів, відношення до відходів, як продукту, що може повторно використовуватися після відповідної переробки;
  • покращення екологічного середовища на території громади;
  • демонстрація позитивних результатів співпраці громади, органів місцевого самоврядування та підприємців, щодо покращення екологічного стану території.

 

  1. Сталість результатів проекту

Фінансова сталість:

Реалізація проекту дасть економічну вигоду,  а саме:

  • досягнення економічної вигоди шляхом одержання додаткового доходу від реалізації вторинної сировини та витрачання його на подальший розвиток системи поводження з відходами, продовження строку експлуатації полігону твердих побутових відходів, зменшення витрат на вивезення і захоронення відходів;
  • раціональне використання техніки;
  • створяться умови для впровадження реальних тарифів на послуги по збиранню відходів без дотацій на збитки.

Інституційна сталість:

Реалізація проекту сформує позитивний імідж Острожецької сільської ради. Мешканці Острожецької об’єднаної територіальної громади будуть забезпечені послугами централізованого збору та вивезення твердих побутових відходів.

Політична сталість:

Даний проект дасть змогу реалізувати Загальнодержавну програму поводження з відходами на 2013 - 2020 роки, а також чітко дотримуватися вимог законодавства України про відходи, про охорону природного навколишнього середовища, про санітарне та епідеміологічне благополуччя населення. Реалізація проекту посилить структурний вплив на формування місцевої політики у сфері твердих побутових відходів, підвищить рівень довіри до органів місцевого самоврядування.

 

 

 

  1. Бюджет проекту.
    1. Загальний бюджет проекту становить 363,900 тис.грн.

 

Назва заходу

Стаття витрат

Розрахунок статті витрат

грн.

Джерела фінансування

Кошти обласного бюджету

грн.

Заявник - орган місцевого самоврядування

грн.

Партнери

грн.

1

Придбання сміттєвих баків для збору ТПВ

Сміттєвий бак для збору ТПВ

32 шт.* 6250,00=

200000,00 грн.

200000,00

-

-

Контейнер для роздільного збору ТПВ (скло, пластик, картон)

14 шт.* 3500,00 =

49000,00 грн.

-

49000,00

 

Разом по заходу 1

249 000,00

200 000,00

49 000,00

-

2

Проведення робіт з облаштування місць для встановлення сміттєвих баків та контейнерів

Бетонування площадки під встановлення сміттєвих баків для збирання ТПВ

16 площадок * 1900 грн (за шт.)=30400,00 грн.

 

30400,00

-

Встановлення огородження місць для збору ТПВ з металопрофілю

7 конструкцій

*

 8500 грн (за шт.)=59500,00грн.

 

 

59500,00

-

Придбання інформаційно-роз’яснювальних плакатів

10 шт.* 500 грн (за шт.)= 5000,00 грн.

 

5000,00

 

Разом по заходу 2

94 900,00

-

94 900,00

-

3

Придбання пресувального станка

Пресувальний станок

20000,00

-

-

20000,00

Разом по заходу 3

20000,00

-

-

20000,00

Разом по проекту

363 900,00

200 000,00

143 900,00

20000,00

Загальна сума

363 900,00

200 000,00

163 900,00

у %

100%

55%

45%

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.2. Розклад бюджету за статтями видатків

Стаття видатків

(КЕКВ)

Загальна сума,

грн.

Джерела фінансування

Обласний бюджет

Орган місцевого самоврядування -переможець

Партнери

грн.

%

грн.

%

грн.

%

3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування»

220000,00

200000,00

91

0

0

20000,00

9

2240  «Плата послуг (крім комунальних)»

89900,00

0

0

89900,00

100

0

0

2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар»

54000,00

0

0

54000,00

100

0

0

 

Підпис керівника органу

місцевого самоврядування _____________ Дата ________________

м/п

Підпис керівника проекту _______________ Дата ________________

м/п

Обов’язкові додатки до проектної заявки

 

4.1. Резюме керівника проекту

1. Веремчук Павло Андрійович.

2. В.о. начальника відділу земельних відносин, комунальної власності, містобудування та архітектури, екології та благоустрою, економічного розвитку Острожецької сільської ради.

3. Закінчив Луцький національний технічний університет у 2011 році.

4. Працюю на цій посаді з квітня 2017 року.

5. Подібні проекти пишу з 2014 року. Станом на цей час, як керівник подав наступні проекти:

- «Будівництво котельні (розміщення модульного теплогенератора зі встановленням твердопаливних котлів) для забезпечення теплом Посниківської ЗОШ І-ІІ ступенів Млинівської районної ради Рівненської області по вул. Центральній, 50 в с. Посників Млинівського району» - залучення коштів з ДФРР, реалізований;

- «Будівництво НВК по вул. Шкільній, 11 в с. Борбин Млинівського району» - залучення коштів з ДФРР, в 2018 році оцінений регіональною комісією та поданий на затвердження в КМУ;

- «Використання альтернативних джерел енергії для задоволення санітарно-гігієнічних вимог у ДНЗ «Сонечко» в селі Острожець, шляхом встановлення сонячних колекторів» - обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад, реалізований.

Також брав участь в реалізації проектів ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду», як технічний спеціаліст, по заміні покрівлі в Новинодобрятинській ЗОШ І-ІІІ ступенів, капітальному ремонті котелень в Довгошиївському НВК та Владиславівській ЗОШ І-ІІ ступенів, заміні вікон на енергозберігаючі в Підлозецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Млинівського району.

6. В даному проекті виконую функції керівника.

7. Контактна інформація:

 - номер мобільного телефону: 0967322913;

 - номер стаціонарного телефону/факсу: (03659)51254;

 - е-mail: ostrozhecz.rada@ukr.net.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.2. Протокол про наміри спільної реалізації проекту

 

№_____від 2018 року

 

Острожецька сільська рада, що надалі називається «Учасник Конкурсу» в особі сільського голови Гордійчука Тараса Миколайовича - з одного боку та ГО «Екоклуб» в особі керівника Мартинюка Андрія Миколайовича, який діє на підставі Статуту й ТОВ «Сімпленерджі» в особі директора Устимчука Віталія Валентиновича, який діє на підставі Статуту - з іншого боку,

 

дійшли до згоди і вирішили:

 

1.Об'єднати свої організаційні, наукові можливості для підготовки та реалізації проекту: «Організація системи роздільного збору та вторинної переробки ТПВ в селі Острожець та селі Залав'я Острожецької ОТГ Млинівського району»

 

2. Розподілити обов'язки таким чином:

2.1. Учасник Конкурсу бере на себе такі зобов'язання:

- облаштування місць для встановлення сміттєвих баків;

- придбання сміттєвих баків та контейнерів для роздільного збору ТПВ;

- надання в оренду КП «Господар» спеціалізованого автомобіля сміттєвоза для регулярного та своєчасного збору ТПВ;

- висвітлення в ЗМІ про хід реалізації проекту.

 

2.2. ГО «Екоклуб» бере на себе такі зобов'язання:

- надання консультацій, довідкової інформації, щодо організації системи збору твердих побутових відходів;

- проведення семінарів, лекцій для учнів навчальних закладів;

- проведення роз’яснювальної роботи з жителям.

 

2.3. ТОВ «Сімпленерджі»  бере на себе такі зобов'язання:

- придбання спеціального пресувального станка;

- cтворення робочого місця.

 

3. Подальшу діяльність здійснювати на основі додатково складеної і підписаної угоди.

 

Керівник органу місцевого

самоврядування - учасника Конкурсу   _______________ Дата ____________

м/п

Керівник організації-партнера 1  _____________ Дата ________________

м/п

Керівник організації-партнера 2  _____________ Дата ________________

м/п

 

 

 

 

 

 

 

 

4.3. Інформація про організацію-партнера

 

Партнер 1

Повна офіційна назва організації-партнера

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "ЕКОКЛУБ" (ГО "ЕКОКЛУБ")

Місце розташування

33024, Рівненська обл., місто Рівне, вул. Соборна, будинок 259, квартира 84

Юридичний статус

Не перебуває в процесі припинення

Офіційна адреса

33024, Рівненська обл., місто Рівне, вул. Соборна, будинок 259, квартира 84

Контактна особа

Мартинюк Андрій Миколайович

Телефон (в т.ч. й мобільний)

(0362)267891 
0673636226 

Факс

(0362)267890 

Адреса електронної пошти

-

Кількість штатних співробітників (постійних та тимчасових)

-

Роль та залучення підготовки цього проекту

Для якісної консультативної допомоги при реалізації проекту

Завдання, які покладаються на організацію-партнера в реалізації проекту

- надання консультацій, довідкової інформації, щодо організації системи збору твердих побутових відходів;

- проведення семінарів, лекцій для учнів навчальних закладів;

- проведення роз’яснювальної роботи з жителям.

 

Керівник органу місцевого

самоврядування - учасника Конкурсу   _______________ Дата ____________

м/п

Керівник організації-партнера 1  _____________ Дата ________________

м/п

 

Партнер 2

Повна офіційна назва організації-партнера

Товарисство з обмеженою відповідальністю «Сімпленерджі»

Місце розташування

01030, м.Київ, вул. Райтарська, будинок 13-Б

Юридичний статус

Не перебуває в процесі припинення

Офіційна адреса

35113, Рівненська обл., Млинівський район, село Острожець, вул. Центральна, будинок 59-А

Контактна особа

Устимчук Віталій Валентинович

Телефон (в т.ч. й мобільний)

0504147854

Факс

-

Адреса електронної пошти

-

Кількість штатних співробітників (постійних та тимчасових)

 

Роль та залучення підготовки цього проекту

Залучення фінансової допомоги, створення додаткових робочих місць

Завдання, які покладаються на організацію-партнера в реалізації проекту

  • придбання спеціального пресувального станка;
  • створення робочого місця

 

Керівник органу місцевого

самоврядування - учасника Конкурсу   _______________ Дата ____________

м/п

Керівник організації-партнера 2  _____________ Дата ________________

м/п

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь