A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Про проведення громадського обговорення щодо перейменування  Острожецького ліцею

Дата: 21.09.2018 16:06
Кількість переглядів: 1752

 

Фото без опису

ОСТРОЖЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МЛИНІВСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 155/02-04

 

с. Острожець                                                                       від  19.09.2018 року

 

Про проведення громадського обговорення

щодо перейменування  Острожецького ліцею

 

Відповідно до Закону України «Про присвоення юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осі6, ювілейних та святкових дат, назв і дат святкових подій», постанови Кабінету Міністрів від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктами права власності, які належать фізичним особам, імені (псевдоніми) фізичних осіб, ювелейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Острожецької сільської ради № 540-15/2018 від 29.05.2018 року «Про затвердження Положення про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Острожецької сільської ради»

  1. Провести громадське обговорення пропозицій щодо перейменування комунального закладу Острожецького ліцею Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області на Острожецький ліцей імені І. Єремеєва Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області.

 

  1. Відповідальним за органзацію проведення громадського обговорення щодо перейменування комунального закладу Острожецького ліцею Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області визначити секретаря Острожецької сільської ради Дем’янчук Тетяну Петрівну.
  2. Відповідальному за організацію проведення громадського обговорення забезпечити:
    1. оприлюднення в місцевих засобах масовой інформації, та на офіційному сайті сільської ради повідомлення про проведення громадського обговорення (додаток 1);
    2. прийом, реєстрацію  та публкацію пропозицій поданих юридичними особами, громадянами та об’єднаннями в ході громадського обговорення;
    3. організаційно-технічні заходи з проведенням громадських слухань;
  3. Громадське обговорення провести на протязі двох місяців з дати оприлюднення цього розпорядження в засобах масової інформації.
  4. Провести заходи з громадського обговорення у формі зустрічі з жителями села Острожець 12 жовтня 2018 року о 10:00 год. в приміщенні актової зали Острожецької сільської  ради  за  адресою с. Острожець, вул. Незалежності, 12.
  5. Доручити комісії з найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Острожецької сільської ради:
    1. по мірі надходження пропозицій громадськості до Острожецької сільської ради з питання, винесеного для обговорення на громадських слуханнях, забезпечити підготовку відповідних пропозицій;
    2. довести підсумки громадських слухань до відома  депутатів сільської ради.
  6. Повноваження щодо підготовки звіту про узагальнення результатів громадського обговорення покласти на сільського голову Гордійчука Тараса Миколайовича.
  7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря сільської ради Дем’янчук Т.П.

 

 

Сільський голова                                                                 Т. Гордійчук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток № 1

до розпорядження сільського голови       від 19.09.2018 року № 155

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення щодо перейменування комунального закладу Острожецького ліцею Острожецької  сільської ради Млинівського  району Рівненської області

Острожецька сільська рада запрошує долучитись до обговорення пропозицій щодо перейменування комунального закладу Острожецького ліцею Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області на Острожецький ліцей імені І. Єремеєва Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області.

Ім’я фізичної особи, що пропонується присвоїти юридичній особі, та обґрунтування: Єремеєв Ігор Миронович, зробив значний внесок у розвиток суспільного життя територіальної громади села Острожець.

Строк проведення громадського обговорення: 21 вересня 2018 – 21  листопада 2018 року.

Датою проведення зустрічі громадських обговорень визначити 12 жовтня 2018 року о 10:00 год. в приміщенні актової зали Острожецької сільської  ради  за  адресою с. Острожець, вул. Незалежності, 12.

Організатор громадського обговорення – Острожецький сільський голова Гордійчук Тарас Миколайович.

Пропозицію щодо присвоєння Острожецькому ліцею імені Єремеєва Ігоря Мироновича виніс – Острожецький сільський голова Гордійчук Тарас Миколайович.

 Адреса за якою можна отримати консультації з питань, що винесено на громадське обговорення: 35113, Рівненська область, Млинівський район, с. Острожець, вул. Незалежності, 12, тел. 0971050404.

Зауваження та пропозицій подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 35113, Рівненська область, Млинівський район, с. Острожець, вул. Незалежності, 12, та на електронну пошту сільської ради:  ostrozhecz.rada@ukr.net, тел. 0365951583.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) будуть оприлюднені результати громадського обговорення через засоби масової інформації та  інтернет сторінку сільської ради.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є секретар  Острожецької сільської ради Дем’янчук Тетяна Петрівна.

Сільський голова                                                                           Т.Гордійчук

19.09.2018 року

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь