A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Проекти рішень №12/8 «Про порядок денний позачергової 12 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 218
Скликання: Восьме скликання
Сесія: ПОЗАЧЕРГОВА ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 22.12.2021
Номер документу: 12/8
Назва документу: Про порядок денний позачергової 12 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Проект порядку денного позачергової 12 сесії 8 скликання. (0.18 МБ)
  2. Про приведення у відповідність найменування органу місцевого самоврядування у зв’язку із зміною адміністративно-територіального устрою. (0.03 МБ)
  3. Про приведення у відповідність назв відділів Острожецької сільської ради та затвердження їх положень у новій редакції у зв’язку із зміною адміністративно-територіального устрою. (0.03 МБ)
  4. Додаток 1. ПОЛОЖЕННЯ про відділ організаційно-кадрової, правової роботи та з питань діловодства Острожецької сільської ради (Нова редакція). (0.03 МБ)
  5. Додаток 2. ПОЛОЖЕННЯ про відділ фінансів, бухгалтерського обліку та звітності Острожецької сільської ради (Нова редакція). (0.03 МБ)
  6. Додаток 3. ПОЛОЖЕННЯ про відділ земельних відносин, комунальної власності, містобудування та архітектури, екології та благоустрою, економічного розвитку Острожецької сільської ради (Нова редакція). (0.03 МБ)
  7. Додаток 4. ПОЛОЖЕННЯ про відділ соціального обслуговування населення Острожецької сільської ради (Нова редакція). (0.03 МБ)
  8. Додаток 5. ПОЛОЖЕННЯ про відділ «Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету» Острожецької сільської ради (Нова редакція). (0.02 МБ)
  9. Про затвердження штатного розпису Острожецької сільської ради . (0.04 МБ)
  10. Про зміну найменування Острожецького ліцею та затвердження статуту в новій редакції. (0.02 МБ)
  11. Статут Острожецький ліцей імені І. Єремеєва Острожецької сільської ради Дубенського району Рівненської області (нова редакція) (0.07 МБ)
  12. Положення про П`яннєвську філію Острожецького ліцею імені І.Єремеєва Острожецької сільської ради Дубенського району Рівненської області. (0.02 МБ)
  13. Положення про Малинську філію Острожецького ліцею імені І.Єремеєва Острожецької сільської ради Дубенського району Рівненської області. (0.03 МБ)
  14. Про зміну найменування Борбинської ЗОШ І-ІІІ ст та затвердження статуту в новій редакції. (0.02 МБ)
  15. Статут Борбинського ліцею Острожецької сільської ради Дубенського району Рівненської області (нова редакція). (0.05 МБ)
  16. Про зміну найменування Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ст та затвердження статуту в новій редакції. (0.02 МБ)
  17. Статут Уїздецького ліцею Острожецької сільської ради Дубенського району Рівненської області (нова редакція). (0.05 МБ)
  18. ПОЛОЖЕННЯ про Новосілківську філію Уїздецького ліцею Острожецької сільської ради Дубенського району Рівненської області (нова редакція). (0.02 МБ)
  19. Про перейменування Дошкільного навчального закладу дитячого ясла-садка «Сонечко» Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області в Острожецький заклад дошкільної освіти дитячий садок «Сонечко» Острожецької сільської ради Дубенсь (0.02 МБ)
  20. Статут Острожецького закладу дошкільної освіти дитячий садок (0.05 МБ)
  21. Про перейменування Уїздецького Дошкільного навчального закладу «Бджілка» Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області в Уїздецький заклад дошкільної освіти дитячий садок «Бджілка» Острожецької сільської ради Дубенського рай (0.02 МБ)
  22. Статут Уїздецького закладу дошкільної освіти дитячий садок (0.05 МБ)
  23. Про перейменування комунального закладу «Залав’єцького дошкільного закладу ясла-садка «Казка» » Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області в Залав`єцький заклад дошкільної освіти дитячий садок «Казка» Острожецької сільськ (0.02 МБ)
  24. Статут Залав`єцького закладу дошкільної освіти (0.06 МБ)
  25. Про затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження Програми « Турбота » Острожецької сільської ради на 2022-2025 роки. (0.05 МБ)
  27. Про затвердження Програми підтримки діяльності 4Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області на 2022 рік. (0.11 МБ)
  28. ПРОГРАМА підтримки діяльності 4 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області на 2022 рік. (0.06 МБ)
  29. Про визначення уповноважених осіб з публічних закупівель та відповідальних за організацію та проведення процедур закупівлі в Острожецькій сільській раді та затвердження Положення «Про уповноважену особу з публічних закупівель та відповідальну за ор (0.03 МБ)
  30. Додаток 1. ПОЛОЖЕННЯ про уповноважену особу з питань організації та проведення спрощених закупівель Острожецької сільської ради (Нова редакція). (0.02 МБ)
  31. Про сільський бюджет на 2022 рік. (0.14 МБ)
  32. Додаток 1. (0.01 МБ)
  33. Додаток 2. (0.01 МБ)
  34. Додаток 3. (0.01 МБ)
  35. Додаток 4. (0.01 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь