A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Клята війна забирає найкращих…Сьогодні 22 травня в останню дорогу провели загиблого воїна Андрія Лічка

Дата: 22.05.2022 17:24
Кількість переглядів: 483

 

            Нестерпно й гірко усвідомлювати, що окупант безкарно творить свої чорні злочини проти мирної України, проти нашого народу… Страшна ціна сьогоднішньої російсько-української війни – людські життя українців. Життя тих, хто нас захищає: наших дітей і батьків, зовсім юних і старших, недосвідчених і досвідчених. Таких різних, але дорогих нам людей.

           22 травня Острожецька громада зі скорботою та болем у серці прощалася із загиблим новітнім Героєм російсько-української війни, нашим земляком Лічко Андрієм Анатолійовичем.

                Звільняючи свою рідну землю від «русского мира», в результаті ворожого артилерійського обстрілу у розквіті сил пішов із життя 40-річний військовослужбовець. Він ще багато корисного міг би зробити для своєї сім’ї та країни, але захищаючи її свободу і незалежність, віддав найцінніше – своє молоде життя. Рука російського окупанта забрала в матері – сина, дружини — чоловіка, батька у дочки, у військовослужбовців  — побратима та друга, в Батьківщини — сина й воїна.

           Сьогодні рідне село зустріло на колінах «живим коридором» обабіч дороги з квітами, державною символікою та сльозами на очах тіло загиблого воїна…

               У Свято-Іллінському храмі відбулася заупокійна служба за загиблим, а опісля - ритуал вшанування полеглого воїна за присутності великої кількості людей (рідних, друзів, побратимів, земляків, мешканців Острожецької громади та багатьох інших), які прийшли провести воїна в останню путь.

              Андрій був життєлюбом і оптимістом, доброзичливим та працьовитим, гарним сім’янином. І на війні він був одним із кращих. Справжній патріот, воїн і чоловік.

До вічного спочинку проводжали Андрія у скорботі та з щирою молитвою. Похоронна процесія, що розтягнулася на кількасот метрів, йшла у невимовній тузі під звуки духового оркестру. Поховали героя на кладовищі села Острожець.

             Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким захисника України. Складаємо доземний уклін родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяємо невимовний біль важкої втрати. Андрій віддав своє життя за захист не лише України, а й кожного з нас, наш край, нашу свободу і незалежність.

             ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь