A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Звіт про роботу методичного об’єднання вчителів 1,2 класів Острожецької сільської ради за 2021-2022 н./р.

Дата: 17.05.2022 09:46
Кількість переглядів: 171

 

Методичне об’єднання вчителів 1,2 класів у  2021-2022 навчальному році працювало над проблемною темою «Впровадження  сучасних педагогічних технологій в освітній процес з метою формування ключових компетентностей».

        На першому засіданні проведено інструктивно-методичну нараду, на якій ознайомлено вчителів з організацією навчально-виховного процесу в початковій школі в 2021-2022навчальному році./Дистанційно/.

        Друге засідання відбулось на тему «Освітнє середовище як чинник розвитку особистості учня. Адаптація першокласників до навчання в школі». /Дистанційно/

Воробей Ю.К. провела майстер- клас  «Ранкові зустрічі» з використанням інноваційних методів та прийомів роботи.        Ткачук О.В. підготувала виступ «Освітнє середовище як чинник розвитку особистості учня» .Члени методичного об’єднання взяли участь у аукціоні методичних ідей «Інтерактивні прийоми роботи на уроках української мови»,який підготувала Мосін Н.І.              Ярошевич В.П. ознайомила з результатами моніторингу «Адаптація першокласників до навчання в школі».                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Члени методичного об’єднання поповнили свою методичну скарбничку новинками педагогічної та методичної літератури з теми «Освітнє середовище як чинник розвитку особистості учня. Адаптація першокласників до навчання в школі».

         Третє засідання провели на тему «Шляхи та методи удосконалення освітнього процесу». /Дистанційно/. Члени методичного обєднання взяли участь у круглому столі «Труднощі навчання та шляхи їх подолання» та практикумі «Мій план інтегрованого навчального дня». Дубенко Н.С. провела аукціон методичних ідей «Інтерактивні форми організації навчальної діяльності молодших школярів на уроках математики:   кейс-технологія,технологія квестів, «перевернуте навчання».

     Четверте засідання  провели на тему «Використання сучасних освітніх технологій для формування ключових компетентностей». /Дистанційно/.Мартинюк О.М. підготувала виступ «Сучасні освітні технології в навчанні молодших школярів».Домарецька О.Г.провела аукціон методичних ідей «Інноваційні технології на уроках ЯДС: прийом «Кубик Блума»,прийом фішбоун».

Прозвітували про свою роботу в міжатестаційний період ДубенкоН.С., Домарецька О.Г.,Ткачук О.В.,Мартинюк В. М.

     Члени методичного об’єднання ознайомились з новинками педагогічної та методичної літератури з теми «Використання сучасних освітніх технологій для формування ключових компетентностей».

На четвертому засідання провели інструктивно-методичну нараду «Про закінчення 2021-2022 н./р.»/Дистанційно/.Ознайомились із закінченням 2021-2022навчального року. Підвели підсумки роботи методичного об’єднання вчителів 1,2класів.    Створили проект плану роботи методичного об’єднання вчителів 2,3 класів Острожецької сільської ради на 2022-2023 навчальний рік.

           Протягом навчального року надавалися індивідуальні та групові консультації членам методичного об’єднання.

         За результатами атестації Дубенко Н.С. підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», Домарецькій О.Г. підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та раніше присвоєне звання «старший вчитель»,Ткачук О.В. присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії»,                 Мартинюк В.М. підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію

 « спеціаліст ІІ категорії».

          Аналіз роботи членів методичного об’єднання вчителів 1,2 класів дає підставу зробити висновок ,що завдання ,які випливають із методичної теми виконано.

         Враховуючи підходи до реалізації нового Державного стандарту початкової освіти методичне об’єднання вчителів 1,2 класів Острожецької сільської ради ставить такі завдання на 2022-2023 н.р.

     - впроваджувати  в практику сучасні освітні технології і інновації;

     -вдосконалювати методичну культуру кожного педагога, використовувати його потенційні творчі можливості;

     -надавати допомогу вчителям у розвязанні проблем у освітньому процесі;

     -створення умов для успішного впровадження нового освітнього стандарту на засадах компетентісного підходу.

            

Домарецька О.Г.,керівник методичного обєднання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь