A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Матеріали засідання №4 методичного об’єднання вчителів 1,4 класів

Дата: 16.04.2021 15:14
Кількість переглядів: 227

Виступ . Про закінчення 2020-2021 н./р.

                                      

Домарецька О.Г.,

керівник методичного

                             обєднання вчителів 1,4 класів.

 

   Закінчення 2020-2021 н.р. будемо проводити в умовах карантину. Учні 4 класу звільнені від ДПА , згідно наказу МОН №273 від 03.03.2021 року «Про звільнення від проходження ДПА учнів,які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти,у 2020-2021 навчальному році».  У якому сказано : Відповідно до статті 17 Закону України «Про повну загальну середню освіту», пункту 8 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630, пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 338-р «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації», пункту 3 розділу І, пункту 6 розділу IV Порядку проведення державної підсумкової атестації, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 07 грудня 2018 року № 1369, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02 січня 2019 року за № 8/32979, та з метою організованого завершення 2020/2021 навчального року НАКАЗУЮ:1.Звільнити у 2020/2021 навчальному році від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти.»

З урахуванням зазначеного у класному журналі (на сторінці розділу «Зведений облік навчальних досягнень учнів») та у свідоцтві досягнень (за наявності відповідної таблиці) у відповідних графах робиться запис «зв» (звільнений(а) , відповідно листа МОН №1/9-174 від 30.03.2021 р. «Щодо оцінювання результатів навчання учнів 3 класів НУШ та учнів 4 класів закладів загальної середньої освіти».

           Облік результатів підсумкового оцінювання учнів 1 класу, що здійснються з урахуванням динаміки зростання рівня навчальних досягнень, фіксується учителем у свідоцтві досягнень. Свідоцтво досягнень має бути зрозумілим документом для батьків дитини,що дає розгорнуте уявлення про навчальний поступ дитини в школі під час навчального року.        У травні заповнюється друга частина свідоцтва досягнень, як підсумковий звіт,з метою фіксування навчального поступу,у якому оцінюється активність дитини, самостійна робота на уроці,співпраця з іншими учнями. Друга частина складається    з оцінювання предметних компетентностей . Заповнюється тільки в травні.

         Свідоцтво досягнень роздуковується у двох екземплярах. Батькам видають один екземпляр, другий  залишається в закладі освіти і зберігається в особовій справі. Вчителям 1  класів потрібно ще раз опрацювати наказ №924 від 20.08.2018 р. «Про затвердження методичних рекомендацій  щодо оцінювання навчальних досягнень учнів першого класу у НУШ»  .                                                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь