A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Острожецька сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про затвердження Положень та встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2022 рік»

Дата: 07.04.2021 16:23
Кількість переглядів: 715

          Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів, Острожецька сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2022 рік». З повним текстом проєкту регуляторного акту можна ознайомитися щоденно на офіційному сайті Острожецької сільської ради в мережі Інтернет за адресою gromada.org.ua/gromada/ostrozhecka/docs/697332/.

       Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проєкту рішення будуть прийматися протягом десяти днів з дати опублікування.

           Додатково буде проведено громадські слухання по обговоренню проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2022 рік».

      Дата, місце та час його проведення: 12 травня 2021 року о 15.00 у приміщенні Острожецької сільської ради (с. Острожець, вул. Незалежності, буд. 12, Млинівський район, Рівненська область).

          Тема громадських слухань:  обговорення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2022 рік» та аналізу його регуляторного впливу.

            Відповідальна особа за проведення громадських слухань та її контактні дані:

Спеціаліст-землевпорядник Острожецької сільської ради Еслюк Світлана Олегівна, електронна адреса esluksvitlana@ukr.net, тел. 0989533801.

       Участь у громадських слуханнях можуть взяти дієздатні члени територіальної громади віком від 18 років, суб’єкти господарювання.

         Інформацію щодо результатів громадських слухань з обговорення проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2022 рік» буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Острожецької сільської ради.

7 квітня 2021 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь