A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Матеріали засідання №3 методичного об’єднання вчителів природничого циклу

Дата: 17.03.2021 16:59
Кількість переглядів: 190

Огляд новинок педагогічної літератури з теми «Шляхи впровадження наскрізних змістових ліній у викладанні предметів природничого циклу»Начало формы

 

ENНовосад Людмила Миколаївна,

 вчитель біології

 Острожецького ліцею імені І.Єремеєва

 

1.Конец формыМетодичні рекомендації щодо запровадження наскрізної змістової лінії «Громадянська відповідальність» у закладах загальної середньої освіти:  Географія

Посилання _ https://doccu.in.ua/metodychni-rekomendatsii-shchodo-zaprovadzhennia-naskriznoi-zmistovoi-linii-hromadianska-vidpovidalnist-u-zakladakh-zahalnoi-serednoi-osvity-heohrafiia/

       Електронне видання «Методичні рекомендації щодо запровадження наскрізної змістової лінії «Громадянська відповідальність» у закладах загальної середньої освіти: Географія» розроблено для вчителів, які викладають предмет «Географія» у 6-9 класах та прагнуть ефективно поєднати зміст предмета з наскрізною змістовою лінією «Громадянська відповідальність».

Запропоновані методичні рекомендації допоможуть учителю визначити перелік ключових понять з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини, які можна сформувати під час викладання навчального предмета. Розробки уроків наочно продемонструють, як гармонійно включити в перебіг уроку методи і прийоми формування в учнів громадянських компетентностей.

Розробники: Ірина Тертична – завідувач науково-методичної лабораторії географії та економіки Одеського обласного інституту удосконалення вчителів.
Лариса Холостенко – методист науково-методичної лабораторії географії та економіки Одеського обласного інституту удосконалення вчителів.

Розробку здійснено за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь