A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Увага! Інформація для отримувачів соціальних виплат!

Дата: 11.01.2021 11:09
Кількість переглядів: 143

28 жовтня Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 1035, яка розділяє повноваження органів влади та органів місцевого самоврядування у сфері призначення державних соціальних виплатТак з 1 січня 2021 року заяви з необхідними документами для призначення соціальних виплат приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

Заяви з необхідними документами будуть приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та посадовими особами центру надання адміністративних послуг, які передають їх відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення.

З 1 березня 2021 р. заяви з необхідними документами приймаються посадовими особами виконавчого органу або центру надання адміністративних послуг виключно з формуванням електронної справи.

Зазначені зміни стосуються житлових субсидій, пільг, компенсаційних виплат з догляду, а також соціальних виплат які отримують малозабезпечені сім’ї, сім’ї з дітьми, багатодітні сім’ї, діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, особи з інвалідністю, внутрішньо-переміщені особи, особи постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС, особи, які забезпечуються санаторно-курортним лікуванням/оздоровленням, одноразову натуральну допомогу “пакунок малюка”, винагороду жінкам, яким присвоєно почесне звання України “Мати-героїня” тощо.Таким чином з 1 січня 2021 р. усі сільські, селищні, міські ради новостворених територіальних громад повинні забезпечити прийом документів від громадян для призначення державних виплат.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь