A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

«Капітальний ремонт будівлі Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул. Шевченка, 7 в с. Уїздці Млинівського району (заміна вікон та зовнішніх дверей)»

Дата: 24.07.2017 16:11
Кількість переглядів: 528

Проектна заявка

 

«Капітальний  ремонт будівлі Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул. Шевченка, 7 в с. Уїздці Млинівського району (заміна вікон та зовнішніх дверей)»

 

1. ЗМІСТ ПРОЕКТНОЇ ЗАЯВКИ

 

1.

Зміст проектної заявки

с.

2.

Загальна характеристика проектної заявки

с.

3.

Проект

с.

3.1.

Анотація проекту

с.

3.2.

Детальний опис проекту

с.

 

опис проблеми, на вирішення якої спрямований проект

с.

 

мета та завдання проекту

с.

 

основні заходи проекту

с.

 

план-графік реалізації заходів проекту

с.

 

очікувані кількісні та якісні результати від реалізації проекту

с.

4.

Бюджет проекту

с.

4.1.

Загальний бюджет проекту

с.

4.2.

Розклад бюджету за статтями видатків

с.

4.3.

Очікувані джерела фінансування

с.

4.4.

Розрахунок вартості проекту

с.

5.

Інформація про учасників реалізації проекту

с.

 

6.

Додатки

с.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОЕКТНОЇ ЗАЯВКИ

Назва проекту, що може реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад (далі – проект)

«Капітальний  ремонт будівлі Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул. Шевченка, 7 в с. Уїздці Млинівського району (заміна вікон та зовнішніх дверей)»

Заявник (найменування виконавчого комітету міської, селищної, сільської ради об’єднаної територіальної громади)

Острожецька сільська рада Млинівського району Рівненської області

Номер і назва завдання з плану соціально-економічного розвитку об’єднаної терито-ріальної громади (із зазначенням дати прийняття та номера рішення ради про схвалення такого плану), якому відповідає проект

Завдання №2 «Покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, охорони здоров’я, культури, фізичного виховання та спорту» плану соціально-економічного розвитку Острожецької сільської ради Млинівського району Рівненської області, затверджено рішенням сесії сільської ради №201-6/2017 від 11.07.2017 року

Напрями спрямування субвенції згідно з пунктом 4  Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затвер-дженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 200

Реконструкція, переобладнання, перепрофілювання будівель бюджетних установ з метою їх використання відповідно до повноважень та потреб об’єднаних територіальних громад з обов’язковим застосуванням енергоефективних технологій

Мета та завдання проекту

Мета: створити умови для дотримання належного температурного режиму в навчальному закладі у осінньо-зимовий період шляхом проведення енергозберігаючих заходів.

Завдання:

- забезпечення збереження здоров’я дітей та створення комфортних умови для їх перебування в навчальному закладі;

- забезпечення оптимізації обсягів використання твердого палива і економії коштів сільського бюджету;

 - підвищення терміну експлуатації будівлі, покращення її естетичного вигляду;

- формування в учасників навчально-виховного процесу та жителів села культури енергозбереження та енергоспоживання.

Кількість населення, на яке поширюватиметься проект

1660

Період реалізації проекту (з (місяць / рік) до (місяць/рік))

Жовтень 2017 до листопад 2017

Очікуваний обсяг фінансування проекту за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на форму-вання інфраструктури об’єднаних терто-ріальних громад (далі – субвенція), тис. грн.

822,975

 

Обсяг можливого співфінансування проекту з місцевого бюджету, тис. грн.

-

Назви населених пунктів, у яких реалізується проект

с. Уїздці, Млинівського району, Рівненської області

Прізвище, ім’я, по батькові керівника заявника

Гордійчук Тарас Миколайович

Телефон, факс, e-mail заявника

Телефон/факс (03659) 5-12-83, ostrozhecz.rada@ukr.net

Посада, прізвище, ім’я, по батькові відповідальної особи за реалізацію проекту

Веремчук Павло Андрійович

Телефон, факс, e-mail відповідальної особи за реалізацію проекту

Тел. моб. (096)7322913,тел/факс (03659) 5-12-83, ostrozhecz.rada@ukr.net

 

 

Сільський голова                  ____________                      Гордійчук Т.М.

М.П.

 

 

 

 

 

3. ПРОЕКТ

3.1. Анотація проекту

         Назва проекту: «Капітальний  ремонт будівлі Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул. Шевченка, 7 в с. Уїздці Млинівського району (заміна вікон та зовнішніх дверей)»

Актуальність проекту полягає в створенні комфортних умов для функціонування навчального закладу, вирішенні проблеми неналежного температурного режиму в опалювальний період, оптимізації обсягів використання твердого палива та економії коштів сільського бюджету.

Сучасна двоповерхова будівля школи відкрита 1вересня 1986 року, загальна площа школи  становить 2327 м2. Приміщення типове, розраховане на 320 учнів. В школі 14 навчальних кабінетів, дві майстерні, спортзал площею 210 м2 , їдальня на 80 місць, комп’ютерний клас, доступ до мережі Інтернет, бібліотека. В школі працює дитячий садок з короткотривалим перебуванням.

Школа є одна з осередків соціально-культурного і спортивного життя Острожецької об’єднаної територіальної громади. В школі навчаються діти з сіл Певжа, де призупинено роботу початкової школи, Бакорина, Малина, Новосілок, Заболотенець, Привітного – всього 136 учнів, 17 дітей відвідують дитячий садок, 36 працівників педагогічного  і обслуговуючого персоналу.

В школі всього 99 вікон та 9 вхідних дверей. За час експлуатації школи дерев’яні віконні рами прогнили, а вхідні дерев´яні двері мають недостатню щільність прилягання, що призводить в осінньо-зимовий період до втрати близько 30% тепла. Протягом 2013-2017 року було замінено 15 найбільш аварійних вікон за батьківські і бюджетні кошти що становить 15 % від потреби.

Школа одна з перших перейшла на енергозберігаючі технології в опаленні. В 2007 році встановлено теплогенератор RAU-2-331 що працює на соломі і інших видах біологічного палива. Це сприяло покращенню температурного режиму в школі і значній економії бюджетних коштів (в середньому 180 тис. гривень за  1 рік в порівнянні з витратами на газ в однотипових школах). згідно розрахунків проведені заходи дадуть змогу економити сільському бюджету 40,0 тис.грн. щорічно.

Заміна 84 старих вікон та 9 вхідних дверей на нові енергозберігаючі призведе до поліпшення температурного режиму в школі, сприятиме покращенню умов навчання дітей і роботи працівників щколи, зменшить рівень захворюваності, сприятиме покращенню вирішення освітніх завдань та згідно розрахунків проведені заходи дадуть змогу економити сільському бюджету 40,0 тис.грн. щорічно.

 

Перелік заходів проекту:

  • визначення генерального підрядника та підписання договору на виконання робіт;
  • підписання договорів на здійснення технічного та авторського нагляду;
  • демонтаж існуючих вікон та дверей;
  • встановлення нових металопластикових вікон та дверей;
  • заміна віконних зливів;
  • встановлення пластикових підвіконних дошок;
  • шпаклювання та фарбування відкосів;
  • здійснення робіт з технічного та авторського нагляду;
  • оплата інших витрат пов’язаних з капітальним ремонтом будівлі (перевезення працівників будівельних організацій, кошторисний прибуток, адміністративні витрати, кошти на покриття ризиків та додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами).

 

Очікувані кількісні та якісні результати від реалізації проекту

Очікувані результати проекту:

Кількісні:

- заміна 84 старих дерев'яних вікон на нові енергозберігаючі та 9 вхідних дверей;

- економія 40,0 тис.грн. бюджетних коштів щорічно.

Якісні:

  • зменшення захворюваності учнів, вихованців ДНЗ та працівників навчального закладу;
  • раціональне використання енергії і природних енергетичних ресурсів;
  • підвищення енергетичної ефективності будівлі школи;
  • створення  комфортних умов для навчання дітей та праці вчителів;
  • створення належних умов для проведення спортивних та культурних заходів.

Цільовими групами проекту є 136 учнів, 17 дітей, що відвідують дитячий садок, 36 працівників педагогічного  і обслуговуючого персоналу Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Обсяг коштів, необхідних для реалізації проекту та джерела його фінансування: Загальна сума бюджету проекту – 822,975 тис.грн.

Джерела очікуваного фінансування:

Кошти субвенції  з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури територіальних громад -  822,975 тис. грн.

 

 

 

 

 

 

3.2. Детальний опис проекту

Опис проблеми, на вирішення якої спрямований проект

Острожецька об’єднана територіальна громада  утворена шляхом добровільного об’єднання територіальних громад села Острожець та Залав’я Острожецької сільської ради, сіл Малин та та Підгай Малинської сільської ради, сіл Уїздці, Ставище та Борбин Уїздецької сільської ради, сіл Певжа та Бакорин Певжівської сільської ради, сіл Новосілки, Заболоття та Заболотенці Новосілківської сільської ради та сіл П’яннє та Зборів П’яннєвської сільської ради.

Острожецька сільська рада межує: на півдні – з Волинською областю, на заході – з селом Велика Городниця Млинівського району та селом Новоукраїнка Млинівського району, на півночі та сході з Млинівською об’єднаною територіальною громадою Млинівського району Рівненської області.

За адміністративно-територіальним поділом сільська  рада  включає 14 сіл.

Адміністративний центр громади - село Острожець, яке розташоване на півночі Млинівського району. Віддаленість села Острожець до районного центра смт Млинів складає 26 км., до обласного центру міста Рівне – 82 км.,   до обласного центру міста Луцька Волинської області - 22 км. Залізничні станції Дубно та Луцьк розташовані відповідно на віддалі 47 та 23 км. Відстань до міжнародного аеропорту м Рівне - 67 км.

Територія сільської ради становить 139125 м2, що складає 11 % від території Млинівського району, населення станом на 01 січня 2016 року становило 5979 осіб, що складає 15,9 % від населення району. Щільність населення – 4,3 особи на 1000 м2.

Зовнішні і внутрішні транспортні зв'язки громади здійснюються автомобільним транспортом. На відстані 5 кілометрів від адміністративного центра Острожецької ОТГ села Острожець проходить автодорога державного значення Доманове-Ковель-Чернівці-Мамалига, на відстані 36 кілометрів автодорого національного значення Устилуг – Луцьк – Рівне та за 38 кілометрів - автомагістраль Київ-Чоп.

В школі всього 99 вікон та 9 вхідних дверей. За час експлуатації школи дерев’яні віконні рами прогнили, а вхідні дерев´яні двері мають недостатню щільність прилягання, що призводить в осінньо-зимовий період до втрати близько 30% тепла. Протягом 2013-2017 року було замінено 15 найбільш аварійних вікон за батьківські і бюджетні кошти що становить 15 % від потреби.

Проектом передбачено заміну 84 дерев´яних вікон та 9 вхідних дверей на нові енергозберігаючі, встановлення 196 метрів нових пластикових підвіконних дошок та 196 метрів віконних зливів. Також будуть здійснені роботи по шпаклюванню та фарбуванню відкосів.

Заміна 84 старих вікон та 9 вхідних дверей на нові енергозберігаючі призведе до поліпшення температурного режиму в школі, сприятиме покращенню умов навчання дітей і роботи працівників школи, зменшить рівень захворюваності, сприятиме покращенню вирішення освітніх завдань та згідно розрахунків проведені заходи дадуть змогу економити сільському бюджету 40,0 тис.грн. щорічно.

 

Мета та завдання проекту

Метою проекту є створити умови для дотримання належного температурного режиму в навчальному закладі у осінньо-зимовий період шляхом проведення енергозберігаючих заходів.

Завдання проекту:

- забезпечення збереження здоров’я дітей та створення комфортних умови для їх перебування в навчальному закладі;

- забезпечення оптимізації обсягів використання твердого палива і економії коштів сільського бюджету;

 - підвищення терміну експлуатації будівлі, покращення її естетичного вигляду;

- формування в учасників навчально-виховного процесу та жителів села культури енергозбереження та енергоспоживання.

Основні заходи проекту

  • визначення генерального підрядника та підписання договору на виконання робіт;
  • підписання договорів на здійснення технічного та авторського нагляду;
  • демонтаж існуючих вікон та дверей;
  • встановлення нових металопластикових вікон та дверей;
  • заміна віконних зливів;
  • встановлення пластикових підвіконних дошок;
  • шпаклювання та фарбування відкосів;
  • здійснення робіт з технічного та авторського нагляду;
  • оплата інших витрат пов’язаних з капітальним ремонтом будівлі (перевезення працівників будівельних організацій, кошторисний прибуток, адміністративні витрати, кошти на покриття ризиків та додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами).

 

План-графік реалізації заходів проекту

Тривалість проекту складатиме 2 місяці.

Місяць 1 – жовтень;

Місяць 2 – листопад.

 

Тривалість

заходу

(по етапах)

Назва заходу

Джерела та обсяги фінансування, тис.грн.

субвенція

місцевий бюджет
 

інші учасники проекту

Місяць 1

Визначення генерального підрядника та підписання договору на виконання робіт;

-

-

-

Місяць 1

Підписання договорів на здійснення технічного та авторського нагляду;

-

-

-

Місяць 1

Демонтаж існуючих вікон та дверей;

9604,00

-

-

Місяць 1

Встановлення нових металопластикових вікон та дверей;

645163,00

-

-

Місяць 2

Заміна віконних зливів;

25566,00

-

-

Місяць 2

Встановлення пластикових підвіконних дошок;

34805,00

-

-

Місяць 2

Шпаклювання та фарбування відкосів

21758,00

-

-

Місяць 2

Здійснення робіт з технічного та авторського нагляду

4825,00

-

-

Місяць 2

Оплата інших витрат пов’язаних з капітальним ремонтом будівлі (перевезення працівників будівельних організацій, кошторисний прибуток, адміністративні витрати, кошти на покриття ризиків та додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами)

81254,00

-

-

 

Очікувані кількісні та якісні результати від реалізації проекту

Очікувані результати проекту:

Кількісні:

- заміна 84 старих дерев'яних вікон на нові енергозберігаючі та 9 вхідних дверей;

- економія 40,0 тис.грн. бюджетних коштів щорічно.

Якісні:

  • зменшення захворюваності учнів, вихованців ДНЗ та працівників навчального закладу;
  • раціональне використання енергії і природних енергетичних ресурсів;
  • підвищення енергетичної ефективності будівлі школи;
  • створення  комфортних умов для навчання дітей та праці вчителів;
  • створення належних умов для проведення спортивних та культурних заходів.

 

Визначення сталості результатів проекту

 

Фінансова сталість

Після завершення проекту подальша діяльність буде здійснюватись за рахунок фінансування  з місцевого бюджету, за кошти  передбачені бюджетними кошторисними  призначеннями на утримання освітніх установ у 2018 році.

 

Інституційна сталість

  Досягнуті результати дозволять покращити ситуацію із залученням всіх мешканців селища до освітніх заходів, сприятимуть кращій організації виховання та навчання, сприятимуть підвищенню довіри громади до співпраці з владою.

 

Політична сталість

Реалізація проекту висвітлить діяльність органів місцевої влади та підвищить рівень їх авторитету та довіри в громаді, сприятиме формуванню громадської свідомості жителів та активізацію їх безпосередньої участі у вирішенні питань місцевого значення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. БЮДЖЕТ ПРОЕКТУ

4.1. ЗАГАЛЬНИЙ БЮДЖЕТ ПРОЕКТУ

з/п

Назви заходів, що здійснюватимуться за проектом

Загальна вартість

(тис. грн.)

Джерела фінансування, тис. грн.

субвенція

місцевий бюджет

інші учасники проекту

1.

Визначення генерального підрядника та підписання договору на виконання робіт;

-

-

-

-

2.

Підписання договорів на здійснення технічного та авторського нагляду;

-

-

-

-

3.

Демонтаж існуючих вікон та дверей;

9604,00

9604,00

-

-

4.

Встановлення нових металопластикових вікон та дверей;

645163,00

645163,00

-

-

5.

Заміна віконних зливів;

25566,00

25566,00

-

-

6.

Встановлення пластикових підвіконних дошок;

34805,00

34805,00

-

-

7.

Шпаклювання та фарбування відкосів

21758,00

21758,00

-

-

8.

Здійснення робіт з технічного та авторського нагляду

4825,00

4825,00

-

-

9.

Оплата інших витрат пов’язаних з капітальним ремонтом будівлі (перевезення працівників будівельних організацій, кошторисний прибуток, адміністративні витрати, кошти на покриття ризиків та додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами)

81254,00

81254,00

-

-

 

Разом

822,975

822,975

-

-

 

4.2. РОЗКЛАД БЮДЖЕТУ ЗА СТАТТЯМИ ВИДАТКІВ

 

з/п

Статті видатків

Загальна сума,

тис. грн.

Джерела фінансування, тис. грн

субвенція

місцевий бюджет

інші учасники проекту

1

Видатки споживання:

-

-

-

-

2

Видатки розвитку:

Капітальний ремонт інших об´єктів  (3132)

822,975

822,975

-

-

 

РАЗОМ:

822,975

822,975

-

-

 

4.3. ОЧІКУВАНІ ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ

 

з/п

Джерела фінансування

Сума

(тис. грн.)

Частка у % від

загального обсягу фінансування проекту

1

Фінансування за рахунок коштів субвенції

822,975

100

2

Фінансування з місцевого бюджету (у разі наявності)

-

-

3

Фінансування за рахунок коштів інших учасників проекту

-

-

 

Загальний обсяг фінансування

822,975

100

 

4.4. РОЗРАХУНОК ВАРТОСТІ ПРОЕКТУ

Розрахунок вартості проекту формується згідно зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва, що затверджений розпорядженням Острожецького сільського голови 16 березня 2017 року №16/04-02 та   локального кошториса, складеного в поточних цінах станом на 6 січня 2017 року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. ІНФОРМАЦІЯ ПРО УЧАСНИКІВ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ

Цей проект реалізовуватиметься Острожецькою сільською радою Млинівського району Рівненської області без залучення партнерів.

Найменування учасника реалізації проекту

Острожецька сільська рада Млинівського району Рівненської області

ПІБ керівника органу

Гордійчук Тарас Миколайович

Назва посади

Голова сільської ради

Поштова адреса

35113, вул. Незалежності, 12,  с.Острожець Млинівського району Рівненської області

Телефон та мобільний

Тел. (03659) 5-12-83, тел.моб. (097 )10 50 404

Факс

(03659) 5-12-83

E-mail

ostrozhecz.rada@ukr.net

Функції учасника під час реалізації проекту

 Острожецька сільська рада буде здійснювати вибір підрядної організації, укладання договорів на здійснення технічного та авторського нагляду, оплату виконаних робіт та подальше утримання навчального закладу. 

 

6.  ДОДАТКИ

1. Зведений кошторисний розрахунок вартості обєкта будівництва;

2.Експертний звіт щодо розгляду кошторисноїчастини проектної документації за робочим проектом №18-00041-17 від 09 лютого 2017 року;

3. Довідка щодо форми власності об’єкта будівництва №1047 від 25.09.2017року;

4. Документ щодо класу наслідків (відповідальності) для об´єкта будівництва;

5. Рішення Млинівської районної ради №189 від 24.02.2017 року Про передачу навчальних закладів Млинівської районної ради Рівненської області»;

6. Рішення Острожецької сільської ради №30-2/2017 від 22.02.2017 року «Про надання згоди на прийняття майна комунальної власності Острожецької сільської ради».

СТАН РЕАЛІЗАЦІЇ

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь