A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

Дата: 18.04.2019 10:00
Кількість переглядів: 531

                Млинівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує, що в Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчових продуктів - HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції. Система HACCP покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація програм HACCP дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєння споживачів, а й удосконалити технологічні процеси виробництва та покращити якість продукції.

         З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи HACCP в Україні фахівці проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом з спеціалістами платформи масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

         Навчальний курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур заснованих на принципах системи HACCP та доступною мовою пояснює такі непрості питання:

  • що таке нове харчове законодавство України;
  • що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
  • хто такі оператори ринку;
  • що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
  • що таке HACCP та як його правильно читати.

Курс спрямований насамперед на представників бізнес-середовища, але буде цікавим також і споживачам.

Навчання повністю безкоштовне, воно побудоване у вигляді відео лекцій. За результатами успішного проходження курсу учасники отримають відповідні сертифікати.

Зареєструватися на безкоштовний навчальний онлайн-курс           можна за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь